Main Menu

 

Key Concepts

 

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ, ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА, ОПТИМИЗАЦИЯ НА СЪЩЕСТВУВАШИ САЙТОВЕ, SEO, РЕКЛАМА В GOOGLE И YAHOO, ИЗРАБОТВАНЕ НА РЕКЛАМНИ БАНЕРИ

ЗА ЕКСПРЕСНА ОФЕРТА - тел.: 02/ 9461650; GSM: 0889 222865 или използвайте контактната форма  ТУК


Интернет маркетинга се основава на базата на подробен анализ на потенциалните Ви клиенти и целевите групи, към които сте насочени. Този анализ съчетан с работата във виртуалното пространство, позволява много по-висока ефективност и точност на резултатите, в сравнение с класическите маркетингови методи. Събраната информация е по-детайлна, по-точна, по-евтина и позволява по-точно определяне на дадена целева група и насочване на усилията към нея.

Съответно използването на даден рекламен бюджет за реклама в интернет се оказва по-ефективно в сравнение с печатната, радио или телевизионната реклама. 


Ако вече имате функциониращ сайт и искате да привлечете по-голям брой посетители и потенциални клиенти, можем да Ви предложим различни варианти за повишаване на ефективността на Вашето интернет присъствие. Можем да Ви предложим цялостно обслужване от изработване на интернет медия план, изработване на рекламни банери, организация и провеждане на самата рекламна кампания, както и анализа на резултатите от нея.

 

- Оптимизиране на съществуващ интернет сайт с оглед на получаване на по-добри резултати в Google и Yahoo (двете най-популярни интернет търсачки) - подготовка, изработване на план на кампанията, провеждането и.

Много голяма част от потребителите в интернет, при търсене на дадена информация, се обръщат към така наречените интернет търсачки, най-често използваните от които са Google и Yahoo. Ето защо е изключително важно Вашият интернет сайт да излиза на челни позиции в резултатите на тези търсачки. Колкото по-напред излиза сайта Ви, толкова по-голям брой потенциални клиенти имате шанс да привлечете.

Оптимизацията на интернет сайта е средството, което ще Ви помогне да постигнете тези резултати. Оптимизацията на интернет сайта включва съвкупност от средства - анализ на конкурентите и техните позиции в интернет по определени ключови думи, анализ на Вашето позициониране в интернет, оптимизиране на съдържанието на Вашия интернет сайт като определени части от сайта Ви се адаптират за определени целеви групи, ръчна регистрация на интернет сайта Ви в интернет каталози, директории, търсачки.

 

- Реклама по ключови думи в Google и Yahoo - Това е един изключително ефективен метод за реклама в Интернет. Този тип реклама позволява Ваше рекламно послание да се появява винаги на 1-ва страница от резултатите по определена ключова дума в Google, което Ви гарантира висока посещаемост от Ваши потенциални клиенти. Начинът на определяне на бюджет на кампанията, начинът на заплащане и др. правят този тип реклама изключително ефективен и гъвкав.

 

- Рекламиране в Интернет - Рекламата в интернет може да се състои в целенасочено публикуване на текстови или визуални рекламни карета (банери) в онлайн медии или публикуване на текстови реклами (спонсорирани връзки) в Google и Yahoo

 

- Онлайн маркетинг консултации

 

 

 


При интерес за оферта за оптимизиране на съществуващи интернет сайтове, изработване на интернет медиа план, изработване на рекламни банери, подготовка, организиране и провеждане на рекламни кампании в интернет, организиране и провеждане на рекламни кампании по ключови думи в Google и Yahoo, моля използвайте формата за контакт тук или се обърнете към наши сътрудници на следните координати.

 
Banner