Main Menu

 

Key Concepts

 

Интернет се утвърждава като един от основните начини за комуникация и начин да достигнете до Вашите потенциални клиенти. Интернет сайтът е прозореца към Вашата фирма в интернет - сайтът може да има изцяло информативен или търговски характер, който да Ви позволи да продавате директно през интернет. Сайтовете могат да бъдат два основни типа:

ЗА ЕКСПРЕСНА ОФЕРТА - тел.: 02/ 9461650; GSM: 0889 222865 или използвайте контактната форма  ТУК


ИЗРАБОТВАНЕ НА СТАТИЧНИ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕ

Статичния уеб сайт не поддържа динамично съдържание. Сайтът е подходящ за малки фирми, при които не съществува необходимост от честа актуализация на информацията в него. Този тип интернет сайт ни може да бъде динамизиран с допълнителни модули за публикуване на промоции, новини, секция форум и др.


 ИЗРАБОТВАНЕ НА ДИНАМИЧНИ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕ

Динамичните интернет сайтове позволяват поддържане на динамично съдържание. Те са подходящи за средни до големи фирми и организации, при които се налага по-често актуализиране и промяна на информацията. Динамичният интернет сайт позволява по-активно присъствие в интернет, като Ви позволява да актуализирате и променята информацията в него по всяко време. Примери за динамично съдържание могат да бъдат модули за промоции, модули за новини и др

Динамичните сайтове са изключително адаптирани за фирми, които желаят да търгуват през интернет. Това са продуктови сайтове, които включват голям брой категории и подкатегории продукти и изискват гъвкавост в добавянето на нови продукти или промяна на съдържанието за даден продукт. Този тип сайтове могат да бъдат обогатени с кошници за добавяне на избран продукт, модули за онлайн плащане, които да превърнат сайта Ви във функциониращ интернет магазин.


ПОРТФОЛИО

Модна къща "Пепи Елегант"           

 

www.pepielegant.com

 

 

 

 

 


Агенция за недвижими имоти          

 

http://www.frowens.co.uk/

 

 

 

 

 


Интернет портал за вицове            

 

http://www.vic.bg

 

 

 

 

 

 

При интерес за изработка на статичен уеб сайт или динамичен уеб сайт, моля използвайте формата за контакт тук или се обърнете към наши сътрудници на следните координати.

 
Banner